Press : Studio project featured on Houzz

A Victorian Townhouse Gets a Light-boosting Extension

Words by Amanda Pollard

When designer Clare Weeks of My-Studio was called in to renovate this large London townhouse, her brief was simple. “The clients wanted the entertaining spaces to be light and bright, and other areas like bedrooms to be darker and quieter,” she explains. Weeks worked alongside building contractor Ben Palmer Page and architect firm CG Architecture to create a home that pulls in extra natural light where needed, and also incorporates some clever storage. A soft palette of light and dark tones combines with well-placed lighting to ensure the space is both airy and cosy.

Link to full story

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>